Om

Om Mana forlag

Bøker med røtter.

 

Maana forlag ANS er et kjøkkenbenkforlag med Telemark-røtter stiftet i 1995. Med stor vekt på de muntlige kildene og innsamling av gode bilder, har vi presentert lokalhistorie med appell også utenfor det geografiske emneområdet.

 

Skal du bestille en av våre bøker, kan du bruke skjemaet under, ta kontakt med forlaget direkte på telefon, e-post eller vanlig post. Eller du kan spørre etter boka i din nærmeste bokhandel. Du kan også se etter våre bøker i en nettbokhandel, for eksempel Bokkilden.no eller Haugenbok.no.

 

Er du forhandler og skal bestille bøker, kan du kontakte oss direkte, eller du kan legge inn en bestilling via Boknett.no.

 

Klikk her for bestillingsskjema.

 

Adresse:

Maana forlag ANS

v/Trond Lepperød

Kanonhallveien 56d

N-0585 Oslo

 

Mobil +47 412 92 612

 

Epost: post@maanaforlag.no

 

Tre utvalgte

Joar Tranøy: Slusk og syndikalister

 

Joar Tranøy går i denne boka tilbake til industribyen Rjukan da den var i støpeskjeen fra tidlig på 1900-tallet og tar for seg et lite omtalt kapittel i fagbevegelsens historie. Syndikalismen var en radikal retning som sto i opposisjon både til bedriftseiere og reformorientert fagbevegelse.

Bjørg W. Johansen: Min verdensarv

 

Historien om verdensarvstedet Rjukan fortalt gjennom intervjuer med noen av menneskene som holdt hjula i gang på industristedet. Dette er boka om hverdagsheltene fra Telemark!

Trond Lepperød: Diagara - Porsgrunnsbåtene og verkstedet på Vestsida

 

Historien om Porsgrunds mek. Værksted, den eldste industribedriften i byen ved elva. Det er en beretning om verkseier og arbeidere, om larmende klinkehammere og lysende sveiseflammer, om nybygg som vokste på beddingen og i dokka og flaggsmykket gled ut i Porsgrunnselva.

Copyright © All Rights Reserved